Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

REAL TECHNIQUES TRAVEL ESSENTIALS 3 BRUSHES+CASE-REVIEW

Σας έχω παρουσιάσει την Core Collection απο Real Techniques και σε αυτό το Post θα σας μιλήσω για ένα άλλο σετ, το travel set με τρία cruelty free πινέλα και την γνωστή θήκη τους.Τα πινέλα είναι σε κανονικό μέγεθος, μην μπερδευτείτε επειδή το έχουν ονομάσει travel set και περιλαμβάνεται και η ίδια θήκη που υπάρχει στην Core Collection. Για τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα των Real Techniques σας έχω ήδη μιλήσει οπότε πάμε να τα γνωρίσουμε ένα ένα!


Multitask Brush

Multi task brush για εφαρμογή πούδρας, bronzer αλλά και ρουζ, πραγματικά ένα πολύ καλό πινέλο, όμως όχι τόσο υπέροχο και ιδιαίτερο όπως το buffing brush της Core Collection, μου φαίνεται αρκετά σνηθισμένο πινέλο και το χρησιμοποιώ περισσότερο σαν πινέλo πούδρας. Σε σύγκριση με το buffing brush είναι πιο μεγάλο και φουντωτό και όχι τόσο πυκνό, αν επέλεγα ένα απο τα δυο αυτό θα ήταν το buffing brush.

Essential foundation brush
Essential foundation brush για την εφαρμογή του foundation και του concealer. Είναι μεγαλύτερο από το Pointed Foundation Brush και αν σας βολεύουν τα flat πινέλα για την εφαρμογή του foundation είναι πολύ καλό.

Domed Shadow Brush
Domed Shadow Brush ένα πινέλο για τα μάτια, μεγάλο και φουντωτό, απίστευτα απαλό, ιδανικό για σκιά βάσης η concealer κάτω απο τα μάτια. Είναι αρκετά μεγάλο για πινέλο ματιών αλλά πολυχρηστικό και μπορώ να πω οτι είναι απο τα αγαπημένα μου.

Panoramic Case
Είναι ακριβώς η ίδια θήκη που περιλαμβάνεται και στην Core Collection.
Το σετ το αγόρασα απο το iherb στα
$17,99!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου